stenbocken

Stenbocken strävar ständigt efter att ge ett så kontrollerat och ordentligt intryck som möjligt. Stenbocken tycker egentligen inte om att ta råd från andra, eftersom du tror att du redan vet det du behöver veta.


Stenbocken har en hög ambition att självständigt nå ny kunskap, och har full koll på egna brister. Därför blir du också mycket störd och irriterad då andra påminner dig om oförmågor hos dig själv.

Stenbocken söker, som alla andra, efter den stora kärleken. Men den faller inte för första bästa. Det tar tid för en Stenbock att bli kär. Offentligt slösar den inte med ömhetsbetygelser utan visar sin kärlek med lojalitet och trohet.

För Stenbocken är familjen mycket viktig.

Stenbocken har ofta vänner av båda könen. Den kan också konsten att skära av en vänskap om den inte känns bra. En Stenbock har svårt att lära sig att lita på andra och om den blir sviken eller någon skvallrar om den så blir personen mycket arg och besviken.Stenbocken väntar sig att vännerna ska leva upp till dens höga krav och förväntningar.


I början kan vara svårt att våga komma en Stenbock nära, men när man väl gjort det så är det svårt att hitta en mer lojal och trogen vän än stenbocken.´

Stenbocken går fram med värkande knän och stel rygg. Ett ännu starkare tecken är hudbesvär såsom eksem och torr och narig hud.



En del saker stämmer läskigt bra. 


Kommentarer
Postat av: Simon

Man kunde tro att det var en beskrivning av dig Jenny ;) Stämde ju riktigt bra.

2008-08-12 @ 00:06:36
URL: http://simpan1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0